foto's

Welkom bij Groei & Bloei afdeling Franeker

Houdt u ook van groen, bloemen en planten? Heeft u plezier in tuinieren? Deelt u uw hobby en uw interesses voor de natuur graag met anderen? Dan bent u bij de afdeling Franeker van Groei & Bloei op het juiste adres! De afdeling omvat het gebied van Noordwest Friesland.

Afdeling Franeker organiseert lezingen, geeft cursussen en organiseert jaarlijks een Lentefair op Bloemketerp in Franeker, elke zomer een Open-tuinendag en een plantenruilbeurs in het najaar. In de winterperiode organiseren we bloemschikcursussen en workshops voor diverse groepen.

Eens in de twee maanden ontvangen de leden een digitale nieuwsbrief. Daarnaast ontvangen de leden  informatie via een e-mail nieuwsflits. Wij houden U hiermee op de hoogte van de aktiviteiten. Voor de leden die geen e-mail hebben verzorgen we een papieren versie.

Deze maand in Groei & Bloei

BLAUWHILDE
Boom van de vrijheid - Tour de France (1)